ce que je veux

Circuits


 • De Ourthevallei biedt een brede waaier landschappen aan. Op de site www.randos.be kan u een hele hoop informatie vinden over de circuits voor wandelaars, mountainbikers, ruiters, fietsers, en kinderkoetsen en ook de agenda voor de wandelliefhebbers.

  En ook nog…


  www.famenne-a-velo.be
  Een nieuw circuit van bijna 350 km Fietswegen (Groene Wegen) ziet momenteel het daglicht op het grondgebied van de ASBL Pays de Famenne (Land van Famenne). Deze vzw bekommert zich om een gebied dat gelegen is tussen Namen, Luik en Aarlen, en werkt aan de ontwikkeling van 6 gemeenten: Marche, Hotton, Rochefort, Nassogne, Somme-Leuze en Durbuy. Het circuit kreeg de naam "Famenne à Vélo" en is nu operationeel. Het systeem laat iedereen toe zijn fietstocht aan te passen naar eigen wens en mogelijkheden.
  De parcours, die een rechtstreekse verbinding verzekeren tussen de verschillende RAVeL’s van de streek, worden uitgebouwd rond stations. Daardoor kan het land ook op een andere manier ontdekt worden, namelijk per trein.
  Ten slotte komen er ook themaparcours die alle charmes en de geschiedenis van deze mooie streek in de schijnwerper zullen zetten.

  De RAVeL (wegen voor trage weggebruikers)

  http://ravel.wallonie.be

  Beschrijvingfiche van de RAVeL Durbuy - Hotton (met foto’s)

  ADEPS-wandelingen (Adeps is een sportorganisatie, vergelijkbaar met de Vlaamse Bloso)

  www.adeps.be

  Durbuy, c'est aussi

Rechercher
Tourisme
Les infos touristiques
Plus d’infos...